Campings langs de snelweg in Europa

De beste websites

Iedere zomer trekken er weer duizenden kampeerders richting hun vakantiebestemming in Europa. Vaak een lange reis die je niet in één keer wilt afleggen. Wil je als kampeerder onderweg richting je vakantie-bestemming overnachten en ben je op zoek naar een camping dichtbij de snelweg? Viva Kamperen ging op zoek naar de beste websites om uw camping langs de snelweg te vinden in Nederland en de rest van Europa.   ANWB: Campings langs de route inLees meer»

Sprookjesachtig Hessen

Veelzijdige vakantiebestemming

Sprookjesachtige beukenbossen, weidegronden met bloeiende fruitbomen, grillige vulkaanlandschappen, romantische rivierdalen: Hessen is met zijn betoverende natuur de bestemming bij uitstek voor een ontspannen vakantie in een landelijke omgeving. Ontdek deze afwisselende regio op een van de vele gecertificeerde fiets- en wandelroutes. En wie meer van de stad houdt, komt in Hessen in de bruisende grote steden of sfeervolle vakwerksteden met een uitgebreid cultureel programma ook zeker aan zijn trekken. De reis wordtLees meer»

Gratis vakantiegids Belgisch Limburg

Genieten van Belgisch Limburg als dichtbije en gastvrije bestemming

De Limburg Vakantiegids staat voor het beste van Belgisch Limburg in één handige, gebruiksvriendelijke en gratis gids. En … de nieuwe editie is er! Deze gratis belevingsgids over het ruime en kwaliteitsvolle toeristische aanbod in de provincie telt meer dan 300 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevenissen, kindvriendelijke activiteiten, streekspecialiteiten, smakelijke tips, fiets- en wandelroutes, recepten en logeeradresjes. Samen met de nieuwe editie lanceert Toerisme Limburg vzw de Altijd Limburgcheque.     VoorLees meer»

SMART-Trailer: De juiste kogeldruk via telefoon

E-Trailer weer completer

SMART-Trailer geeft via een app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw caravan in handomdraai waterpas. Nieuwsgierig welke modules u nog meer  kunt gebruiken? Klik dan door of bekijk het filmpje.   De jongste uitbreiding betreft de E-Load. Het inpakken vanLees meer»

Gezond fit in het Italiaanse Trentino

Sportief op en tussen de bergen

De zomer staat voor de deur, dus Nederland begint te denken aan een fit lichaam. De bergen van de Italiaanse regio Trentino bieden de mogelijkheid om zowel te genieten van een vakantie, als te werken aan de conditie. In de bergen zijn de weersomstandigheden optimaal voor activiteiten zoals rotsklimmen, paragliden en wandelen.   Outdoor activiteiten op hoog niveau Het berglandschap rondom de meren maakt het mogelijk watersportactiviteiten af te wisselen met avonturenLees meer»